In memoriam

8 Februari 2020

Op maandag 3 februari 2020 bereikte ons het trieste nieuws dat het broertje van Ashlynn Schreuder uit groep 5 was overleden. Wij wensen Ashlynn en haar familie heel veel sterkte.

Juf Herwine 40 jaar in het onderwijs

19 Januari 2020

Juf Herwine Wetzels 40 jaar in het onderwijs! Tijd voor een surprisefeestje. Dinsdagmorgen 14 januari 2020 kreeg ze al vroeg een telefoontje dat ze opgehaald zou worden. Maar door wie? Aangekomen op school volgde er een feestelijke ontvangst in de hal, gevolgd door optredens door de leerlingen, waaronder een aangepast lied van Queen (de favoriet van juf!). Natuurlijk waren er ook bloemen, tekeningen en (zelfgemaakte) cadeaus voor de jubilaris.

KERST

21 December 2019

Het team van OBS Harry Bannink wenst u hele fijne Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020!

SINTERKLAASFEEST

1 December 2019

Donderdag 5 december 2019 komt Sinterklaas bij ons op school! Zorg dat je rond 8.15 uur op school bent!

De bel gaat om 8.20 uur, dan begint meteen het Sinterklaasfeest!

De groepen 1 t/ 5 hangen de jassen aan de kapstok en gaan naar het speellokaal!

Zij begroeten daar Sinterklaas.

De ouders van deze groepen, 1 t/m 5, zijn ook welkom bij het halprogramma.

Zij kunnen bovenop bij de statafels gaan staan.

Alleen de leerlingen en de leerkrachten van de groepen 1 t/m 5 zitten in het speellokaal. Het duurt tot ongeveer 9.00 uur.

De groepen 6 t/ 8 vieren Sinterklaasfeest in hun klas.

Om ± 12.00 uur zijn alle leerlingen vrij! ’s Middags is er dus GEEN school!

Veel plezier!!!

Geluksweek afsluiting

23 September 2019

Afgelopen week hebben we de Geluksweek gehad. Tijdens de Geluksweek werken kinderen aan hun persoonlijke ontwikkeling en ontdekken hun eigen invloed op Geluk.

Op vrijdag 27 september hadden we een dag vol met workshops van Mad Science. De kleuters gingen bouwen met diverse constructie materialen. De leerlingen van groep 3 werkten met magneten. De leerlingen van groep 4 en 5 deden laboratorium werk, ze leerden wat een Erlenmeyer is en hoe je vloeistoffen kunt overgieten. Groep 6 leerde over chemische reacties en maakte ook een chemische muffin. Groep 7 leerde alles over elektriciteit en groep 8 deed supersnelle scheikunde. De workshops werden afgewisseld met een spectaculaire show in de hal van de school. Bij de laatste show mochten ook de ouders meekijken.

Als afsluiting werd op het plein een raket de lucht in geschoten.