Geluksweek afsluiting

23 September 2019

Afgelopen week hebben we de Geluksweek gehad. Tijdens de Geluksweek werken kinderen aan hun persoonlijke ontwikkeling en ontdekken hun eigen invloed op Geluk.

Op vrijdag 27 september hadden we een dag vol met workshops van Mad Science. De kleuters gingen bouwen met diverse constructie materialen. De leerlingen van groep 3 werkten met magneten. De leerlingen van groep 4 en 5 deden laboratorium werk, ze leerden wat een Erlenmeyer is en hoe je vloeistoffen kunt overgieten. Groep 6 leerde over chemische reacties en maakte ook een chemische muffin. Groep 7 leerde alles over elektriciteit en groep 8 deed supersnelle scheikunde. De workshops werden afgewisseld met een spectaculaire show in de hal van de school. Bij de laatste show mochten ook de ouders meekijken.

Als afsluiting werd op het plein een raket de lucht in geschoten.