Een hart onder de riem van stichting Consent

29 Maart 2020

Deze kaarten zijn door stichting Consent gemaakt voor u en uw kind(eren).

Vanaf maandag 16 maart 2020 gaan alle scholen dicht, vooralsnog tot 6 april.

15 Maart 2020

Update dinsdag 17 maart 2020

Beste ouders/verzorgers.

Namens het team wil ik u hartelijk bedanken voor de steun en de positieve reacties die wij vanmorgen van u mochten ontvangen. Iedereen was erg blij elkaar even, op afstand, te zien en een tas te mogen ontvangen met het huiswerk.

Ook willen wij u bedanken dat u de voorgeschreven richtlijnen goed opvolgde (geen handen schudden, geen contact maken en op 1,5 mtr afstand), erg fijn om dit te zien!👍

Het inloggen lukte niet altijd, sommige dingen waren wat onduidelijk maar een telefoontje naar school bracht soms de oplossing. Wij realiseren ons dat het nog niet helemaal vlekkeloos verloopt maar doen ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Blijft u vooral mailen.

Zoals het er nu voorstaat krijgt u in de loop van woensdag 18 maart 2020 een app van de groepsleerkracht zodat u deze, op afgesproken tijden, ook per gsm kunt bereiken.

Een vriendelijk verzoek; het blijkt dat er ouders mail in hun spambox krijgen of helemaal niet ontvangen. Wilt u, als u een mail van ons heeft gekregen, uw schoolcontacten hiervan op de hoogte brengen en hun vragen een mail te sturen naar obsharrybannink@obsharrybannink.nl zodat wij hun juiste mailadres krijgen?

Nogmaals BEDANKT voor de samenwerking en tot mails.

met vriendelijke groeten,

namens het team van OBS Harry Bannink

Sandra Lentfert, directeur

Update maandag 16-3-2020

Beste ouders, na een bijzondere dag, zonder leerlingen, stuurden wij u weer een update per mail. Wij hebben voor alle leerlingen een pakket met huiswerk klaarliggen. Morgenvroeg kunnen deze pakketten opgehaald worden. Zie hiervoor onderstaand rooster.

groep 3 9.00 - 9.15 uur

groep 4 9.30 - 9.45 uur

groep 5-6 10.00 - 10.15 uur

groep 6 10.30 - 10.45 uur

groep 7 11.00 - 11.15 uur

groep 8 11.30 - 11.45 uur

groep 1-2 12.00 - 12.15 uur

Het is erg belangrijk dat u VANDAAG per mail aan ons laat weten of u deze mail gezien heeft.

Zulu-connect inlog (nodig voor het huiswerk); deze code zit in de tas. Code niet ontvangen? Mailt u ons maar.

In de loop van deze week mailen wij u weer een update.

Met vriendelijke groet, team obs Harry Bannink

Zondag 15-3-2020 Vanaf maandag 16 maart 2020 gaan alle scholen dicht, vooralsnog tot 6 april.

Hier kunt de brief downloaden.

Update maatregelen CORONA virus

8 Februari 2020

Beste ouders.

U heeft ongetwijfeld gehoord van het besluit van het kabinet om ook de scholen m.i.v. morgen, maandag 16 maart 2020, te sluiten in eerste instantie tot maandag 6 april 2020

Wat betekent dit voor u en uw kind(eren)? Uw kind blijft thuis, behalve als u valt onder de z.g. vitale beroepsgroep. Leest u hiervoor zorgvuldig de lijst door.

Deze week ontvangt u mail van ons waarin u kunt lezen hoe wij het thuis-verder-leren hebben georganiseerd.

Omdat wij niet zeker weten dat wij vanavond alle ouders nog bereiken via de mail vragen wij u om evt. een bericht te sturen naar ouders in uw adreslijst en te door te geven dat er een belangrijke mail van school is.

Wij bedanken u voor uw begrip in deze ook voor ons bijzondere situatie.

Team obs Harry Bannink

In memoriam

8 Februari 2020

Op maandag 3 februari 2020 bereikte ons het trieste nieuws dat het broertje van Ashlynn Schreuder uit groep 5 was overleden. Wij wensen Ashlynn en haar familie heel veel sterkte.

Juf Herwine 40 jaar in het onderwijs

19 Januari 2020

Juf Herwine Wetzels 40 jaar in het onderwijs! Tijd voor een surprisefeestje. Dinsdagmorgen 14 januari 2020 kreeg ze al vroeg een telefoontje dat ze opgehaald zou worden. Maar door wie? Aangekomen op school volgde er een feestelijke ontvangst in de hal, gevolgd door optredens door de leerlingen, waaronder een aangepast lied van Queen (de favoriet van juf!). Natuurlijk waren er ook bloemen, tekeningen en (zelfgemaakte) cadeaus voor de jubilaris.

KERST

21 December 2019

Het team van OBS Harry Bannink wenst u hele fijne Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020!

SINTERKLAASFEEST

1 December 2019

Donderdag 5 december 2019 komt Sinterklaas bij ons op school! Zorg dat je rond 8.15 uur op school bent!

De bel gaat om 8.20 uur, dan begint meteen het Sinterklaasfeest!

De groepen 1 t/ 5 hangen de jassen aan de kapstok en gaan naar het speellokaal!

Zij begroeten daar Sinterklaas.

De ouders van deze groepen, 1 t/m 5, zijn ook welkom bij het halprogramma.

Zij kunnen bovenop bij de statafels gaan staan.

Alleen de leerlingen en de leerkrachten van de groepen 1 t/m 5 zitten in het speellokaal. Het duurt tot ongeveer 9.00 uur.

De groepen 6 t/ 8 vieren Sinterklaasfeest in hun klas.

Om ± 12.00 uur zijn alle leerlingen vrij! ’s Middags is er dus GEEN school!

Veel plezier!!!

Geluksweek afsluiting

23 September 2019

Afgelopen week hebben we de Geluksweek gehad. Tijdens de Geluksweek werken kinderen aan hun persoonlijke ontwikkeling en ontdekken hun eigen invloed op Geluk.

Op vrijdag 27 september hadden we een dag vol met workshops van Mad Science. De kleuters gingen bouwen met diverse constructie materialen. De leerlingen van groep 3 werkten met magneten. De leerlingen van groep 4 en 5 deden laboratorium werk, ze leerden wat een Erlenmeyer is en hoe je vloeistoffen kunt overgieten. Groep 6 leerde over chemische reacties en maakte ook een chemische muffin. Groep 7 leerde alles over elektriciteit en groep 8 deed supersnelle scheikunde. De workshops werden afgewisseld met een spectaculaire show in de hal van de school. Bij de laatste show mochten ook de ouders meekijken.

Als afsluiting werd op het plein een raket de lucht in geschoten.