KERST 2020

11 December 2020

Kerst 2020

In de jaarkalender staat vermeld dat wij Kerst vieren op donderdag 17 december van 17 - 19 uur. Dit bericht hebben wij in de nieuwsbrief van 20 november 2020 j.l. aangepast.

Decemberfeesten in Coronatijd

Binnenkort vieren we op school ook weer Kerst. Alles is dit schooljaar anders dan andere jaren. Om u op de hoogte te brengen hoe wij dit jaar gaan vieren willen wij met u ons programma delen.

Kerstfeest.

Op 17 december vieren wij de hele dag Kerst! ‘s Morgens krijgen alle leerlingen een goed verzorgd luxe kerstontbijt. ‘s Middags is er een speciale Kerst-showtime voor alle groepen. Uiteraard mogen de kinderen deze dag mooi gekleed op school komen. We starten om 8.30 uur en zijn om 14.00 uur vrij.

Vrijdag 18 december begint de Kerstvakantie om 12.00 uur!

Met vriendelijke groet,

Team Obs Harry Bannink

Directeur Sandra Lentfert

SINTERKLAAS 2020

6 December 2020

Wat een GEWELDIG Sinterklaasfeest hebben we vrijdag 4 december gehad! Leuke optredens, liedjes, tekeningen voor Sint en de Pieten, gym en/of uitdagende spelletjes met de Pieten, voor iedereen een cadeautje uit de schatkamer (ook iets mee naar huis), limonade, pepernoten en snoepgoed, mandarijnen, bingo’s met diverse prijzen, Pietengym en nog veel meer. De kinderen die helaas niet aanwezig konden zijn genoten ook van dit alles doordat ze mee konden kijken via tablet of gsm. Sint en de Pieten legden ook nog twee huisbezoeken af, die zeer op prijs werden gesteld. Kortom wij vonden het een zeer geslaagde dag!

Technieklessen

17 September 2020

Elke donderdagmiddag is er een cultuurmiddag op onze school. In iedere groep is er een activiteit waar de leerlingen uit kunnen kiezen. Er is een groot aanbod aan activiteiten; koken, programmeren, knutselen, schilderen, timmeren en nog veel meer. Vandaag hebben de leerlingen die hadden gekozen voor techniek gewerkt met de 3D printer. De leerlingen konden zelf iets ontwerpen op Tinkercad.com en ook iets downloaden van Thingiverse.com. Juf Tamara gaat de ontwerpen uitprinten.