Vacature MR oudergeleding

2 April 2021

Enschede, april 2021

Beste ouders,

Een van onze medezeggenschapsleden gaat ons na de zomervakantie verlaten. Daardoor ontstaat er een vacature voor een ouder in de medezeggenschapsraad van onze school voor het schooljaar 2021-2022.

Wat is een MR?

Iedere school heeft een medezeggenschapsraad. De MR praat mee over allerlei onderwerpen die met onze school en het onderwijs te maken hebben. Samen verbeteren we de kwaliteit van het onderwijs, de voorzieningen in het gebouw en de arbeidsomstandigheden. De MR is daarmee dus iets anders dan een oudervereniging, die het team ondersteuning biedt bij het organiseren van allerhande activiteiten op de school. De leden van de MR worden voor een periode van drie jaar gekozen uit de ouders en uit de teamgeleding.

Wat vragen wij van u?

• Interesse in schoolbeleid en schoolregels;

• Affiniteit met vergaderen en het voorbereiden van vergaderingen \ (lezen van stukken);

• Aanwezigheid bij de MR-vergaderingen (ongeveer 1x per 6 weken);

• Een kritische en open houding;

De medezeggenschapsraad vergadert ongeveer een keer in de 6 weken op school.

Het kan ook voorkomen, dat de MR op een ander moment bijeen moet komen.

Voor de zomervakantie zullen de data voor de vergaderingen van 2021-2022 bekend zijn.

Wilt u zich graag inzetten als medezeggenschapslid voor onze school, stelt u zich dan kandidaat.

Vul het gekregen strookje in en lever deze in bij de leerkracht van uw kind.

Als er kandidaten bekend zijn, kunnen alle ouders hun stem uitbrengen.

Wij hopen per ingang van het schooljaar 2021-2022 een nieuw MR lid te kunnen verwelkomen binnen onze MR.

Voor meer informatie kunt u terecht bij leden van de MR.

Ouders: Mersedeh Aikour, moeder van Dina uit groep 8

Team: Juf Herwine (voorzitter) en/of Juf Louise

Met vriendelijke groet,

De MR, Obs Harry Bannink

UPDATE

8 Februari 2021

Update voor dinsdag 9 februari 2021

Opening van de scholen op 8 februari

4 Februari 2021

PDF Brief van ons bestuur

Thuisonderwijs ouders

22 Januari 2021

Van ons bestuur Consent.

Thuisonderwijs leerlingen

22 Januari 2021

Van ons bestuur Consent.

KERST 2020

11 December 2020

Kerst 2020

In de jaarkalender staat vermeld dat wij Kerst vieren op donderdag 17 december van 17 - 19 uur. Dit bericht hebben wij in de nieuwsbrief van 20 november 2020 j.l. aangepast.

Decemberfeesten in Coronatijd

Binnenkort vieren we op school ook weer Kerst. Alles is dit schooljaar anders dan andere jaren. Om u op de hoogte te brengen hoe wij dit jaar gaan vieren willen wij met u ons programma delen.

Kerstfeest.

Op 17 december vieren wij de hele dag Kerst! ‘s Morgens krijgen alle leerlingen een goed verzorgd luxe kerstontbijt. ‘s Middags is er een speciale Kerst-showtime voor alle groepen. Uiteraard mogen de kinderen deze dag mooi gekleed op school komen. We starten om 8.30 uur en zijn om 14.00 uur vrij.

Vrijdag 18 december begint de Kerstvakantie om 12.00 uur!

Met vriendelijke groet,

Team Obs Harry Bannink

Directeur Sandra Lentfert

SINTERKLAAS 2020

6 December 2020

Wat een GEWELDIG Sinterklaasfeest hebben we vrijdag 4 december gehad! Leuke optredens, liedjes, tekeningen voor Sint en de Pieten, gym en/of uitdagende spelletjes met de Pieten, voor iedereen een cadeautje uit de schatkamer (ook iets mee naar huis), limonade, pepernoten en snoepgoed, mandarijnen, bingo’s met diverse prijzen, Pietengym en nog veel meer. De kinderen die helaas niet aanwezig konden zijn genoten ook van dit alles doordat ze mee konden kijken via tablet of gsm. Sint en de Pieten legden ook nog twee huisbezoeken af, die zeer op prijs werden gesteld. Kortom wij vonden het een zeer geslaagde dag!

Technieklessen

17 September 2020

Elke donderdagmiddag is er een cultuurmiddag op onze school. In iedere groep is er een activiteit waar de leerlingen uit kunnen kiezen. Er is een groot aanbod aan activiteiten; koken, programmeren, knutselen, schilderen, timmeren en nog veel meer. Vandaag hebben de leerlingen die hadden gekozen voor techniek gewerkt met de 3D printer. De leerlingen konden zelf iets ontwerpen op Tinkercad.com en ook iets downloaden van Thingiverse.com. Juf Tamara gaat de ontwerpen uitprinten.